TurboKid havi szett (Aloe vera mézes ivógél, Vita Active, Colostrum Direct)

27 430 Ft 22 990 Ft

Csak 4 maradt készleten

Iskola, óvoda, bölcsőde kezdés előtt 2 hónappal ajánlott kúra szerű fogyasztása!

Saját egészséged mellett neked is a szeretteid épsége a legfontosabb? Te is elvesztél már a gyerekeknek szánt étrendkiegészítők rengetegében? Természetes megoldásra vágysz?
Ismerd meg a Turbokidet!

A Turbokid megoldáscsomag titka három összetevőjének kombinált alkalmazása. Az Aloe vera mézes ivógél, a Colostrum Direct és a Vita Active együttese minden mikrotápanyagot biztosít a szervezet számára és védelmet nyújt a külső kórokozók ellen.

A Turbokid megoldáscsomag termékeinek hosszú távú, kúraszerű alkalmazásával a gyerekek immunrendszere megerősödik és kialakul az ideális védelmi rendszer.

Leírás

Az Aloe vera ivógél több mint száz különleges összetevő kom­binációjáról ismeretes. A receptúra a virágmézet nemcsak az ízél­mény javítására, hanem a minőség fokozása érdekében is tartalmaz­za. A virágméz pozitív hatását már régóta ismerik.
Az Aloe vera ivógél 90% tiszta aloe vera gélt, 9% virágmézet és C-vitamint tartalmaz, melyek kiegészítik és támogatják az aloe vera hatását. A különösen kíméletes feldolgozás biztosítja a legjobb, aloinmentes aloe vera gélt.

A Vita Active hatóanyagai színes gyümölcsök és zöldségek, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak természetes növényi vegyületeket, karotinoidokat, polifenolokat és értékes antociánt. Emellett 81-, 82-, 86-vitamint, biotint, folsavat, C-, E- és K-vita­mint, ásványi anyagokat, nyomelemeket (nátriumot, káliumot, mag­néziumot, kálciumot, mangánt , vasat, rezet, cinket, foszfort, szelént} is tartalmaznak. Ezeknek a természetes növényi vegyüle­teknek fontos sejtvédő és sejtmegújító szerepük van, erősítik az immunrendszert, és segítenek a szabad gyökök semlegesíté­sében. Erősítik a szervezet saját védelmi rendszerét, így frissebb­nek, energikusabbnak érezzük magunkat és nő szervezetünk el­lenállóképessége.

LR Lifetakt Colostrum Liquid -Folyékony tehénkolosztrum (zsírtalanított, kazein mentesített), kolosztrum tartalmú étrend-kiegészítő.
A Colostrum összehasonlíthatatlan a piacon megtalálható más termékekkel – mivel az értéke a fontos összetevőkben és a nulla toxintartalomban rejlik.
A Colostrum olyan anyag, ami a természetben teljesen egyedülálló – im­munglobulint, aminosavakat és növekedést segítő anyagokat tar­talmaz, amik támogatják az egészséges fejlődést, a szervezet egyensúlyát. A tehéntől származó kolosztrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, azonban negy­venszer nagyobb koncentrációban. Magas immunglobulin tartalma hatékonyan támogatja a szervezet immunrendszerét. A kolosztrum olyan vírus ellenes antitesteket tartalmaz, amelyek megtámadják a virális kóroko­zókat. Vírusellenes hatóanyagok széles skálája található benne. A ko­losztrum tartalmaz egy egészen különleges enzimet, a telomerázt, amelyet szakemberek az „örök élet enzimjének” is neveznek. Sejtosztódáskor védi a sejteket, meghosszabbítva ezzel élettartamukat. A kolosztrum az egyetlen ismert anyag, amely tartalmazza a telomeráz enzimet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TurboKid havi szett (Aloe vera mézes ivógél, Vita Active, Colostrum Direct)” értékelése elsőként