A Kid Plusz Média kiadó egy ízig-vérig családi vállalkozás, a benne dolgozók több évtizedes lap- és gyermeklap kiadói múlttal, ennek tudásával és tapasztalatával rendelkeznek, ezzel biztosítva a szervezeti, működési alapokat.
A kiadó fokozottan ügyel a termékek minőségére a tartalom és a kivitelezés szempontjából egyaránt. Ennek eredményeként folyamatosan bővül az elégedett és visszatérő vásárlók köre, valamint a közösségi média oldal kedvelőinek száma.

Keress minket, légy a lapunk terjesztője, vagy találjuk meg, hogyan tudunk együttműködni!

szi_1170x738

FirkaFalva
színezők

(3-6 éves korig)
A kisebb gyermekek számára, nagyobb motívumokkal, kevésbé részletgazdag grafikával az életkornak megfelelően. A képek színezése edzi, dolgoztatja a fantáziát, fejleszti a kreativitást, a ceruza mozgatása pedig a finommotoros mozgás mellett a türelem és a koncentráló készség fejlesztője is.

vonal_1170x738

FirkaFalva
vonalvezetők

(5-7 éves korig)
A cél, a finommotorikus mozgás fejlesztése. Ezek a feladatok az íráshoz szükséges vonalvezetési készséget, a mozdulatok precizitását kívánják növelni. A gyerek egyeneseket húzogat, karikákat, hullámvonalakat rajzol, közben észrevétlenül fejlődik a gondolkodás, finommotorika, és a türelem is.

fogl_1170x738

BagolyFióka
foglalkoztatók

(4-7 éves korig)
Havonta megjelenő foglalkoztató kiadványok az óvoda középső-, és nagycsoportja valamint az általános iskolák első osztályosai számára.  A finommotorika és több készség fejlesztése mellett, erősíti a nyelvi, matematikai kompetenciájukat, megfigyelő és koncentrációs képességüket.

szi_1170x738

CsodaVilág
Kreatív színezők

(6-99 éves korig)
A színek, formák és a képzelet csodálatos, kavargó forgataga. Belelapozva egy olyan fantáziaország ajtaján lépünk be, amely nagyon közel áll a kamaszodni kezdő gyermek érzelmi és vizuális világához. Kézzel készült rajzai a 6-tól akár a 99 éves korosztály számára is szemet-lelket gyönyörködtető programot kínálnak. 

Saját brand, cégarculat a kiadványon

A brandesített (a cég arculatához alakított) lapszámokat
kiemeltem ajánljuk olyan intézményeknek, létesítményeknek, ahova gyerekekkel járnak a családok, játszani, szórakozni, illetve azoknak is, ahol várakoznia kell gyerekekkel valamely okból. .
Bankok, hotelek, játszóházak, kórházak, repterek, bármilyen hely, ahol várakozni kell.
Eredményes a PR, ha gyerek haza tud vinni a jó emlék mellé egy remek kifestőt.

Kedvezményes kód az online vásárláshoz

Nagyvállalati vagy intézményi partnereink számára nyitott a lehetőség, hogy kedveskedjenek a kisgyerekes családok számára úgy, hogy egy általunk biztosított vásárlói kóddal dolgozói számára jelentős, egyénre szabott kedvezményt tudunk biztosítani. Ez a lehetőség az óvodák, kórházak és más közintézmények felé is nyitott. (De volt már példa arra is, hogy egy polgármester keresett meg minket,  egész falunyi gyermek számára biztosítva a karácsonyi ajándékot.)

Legyél a terjesztőnk, viszonteladónk

A Lapker Zrt., a Magyar Posta, a POHÍRKER Zrt., az Auchan, Spar, Interspar, CBA, Coop, Real, Tesco, benzinkutak, Relay és Inmedio bolthálózat már a partnerünk.
Keressük azokat az elsősorban kis üzleteket, bolt hálózatokat ellátó vállalkozásokat (nagykerek), akik bővítenék a termékkínálatukat., de szívesen látjuk azokat is, akik óvodák, iskolák és azok szülőcsoportjai felé kínálnák kiadványainkat!

Ha bármilyen vállalkozást üzemeltetsz és el tudod képzeni velünk az együttműködést, keress meg minket és gondolkozzunk együtt!

Törekedni fogunk rá, hogy kitaláljuk azt az együttműködési formát, ami mindkettőnk számára jövedelmező lehet!

Ingyenes mintaszám kéréséhez és a lehetséges együttműködéshez lépj velünk kapcsolatba az elérhetőségeink egyikén: