Kiadónk, bár egy ízig-vérig családi vállalkozás, a benne dolgozók több évtizedes lap- és gyermeklap kiadói múlttal, ennek tudásával és tapasztalatával rendelkeznek, ezzel biztosítva a szervezeti, működési alapokat.

A fejlesztő feladatok kidolgozásánál egyaránt szerepet kap a legújabb pedagógiai irányzatok adaptálása, illetve a szakértő, támogató környezet tapasztalata, tanácsai és meglátása. A termékek folyamatosan kerülnek ki óvodai csoportokhoz is, akik a gyakorlati felhasználást véleményezik.

A kiadó fokozottan ügyel a termékek minőségére a tartalom és a kivitelezés szempontjából egyaránt.
Ennek eredményeként folyamatosan bővül az elégedett és visszatérő vásárlók köre, valamint a közösségi média oldal kedvelőinek száma.

Kiadványaink

FirkaFalva termékcsalád
(3-6 éves korig)

  FirkaFalva színezők

A kisebb gyermekek számára, nagyobb motívumokkal, kevésbé részletgazdag grafikával az életkornak megfelelően. Annak ellenére, hogy a színezőkben előre megrajzolt képek vannak, a kép megtervezése és a megvalósítása edzi, dolgoztatja a fantáziát, fejleszti a kreativitást, a ceruza mozgatása pedig a finommotoros mozgás mellett a türelem és a koncentráló készség fejlesztője is.

FirkaFalva vonalvezetők

Cél, a finommotorikus mozgás fejlesztése. Ezek a feladatok az íráshoz szükséges vonalvezetési készséget, a mozdulatok precizitását kívánják növelni. A gyerek egyeneseket húzogat, karikákat, hullámvonalakat rajzol, közben észrevétlenül fejlődik a gondolkodás, finommotorika, és a türelem is.

BagolyFióka termékcsalád (4-7 éves korig)

BagolyFióka foglalkoztatók

Havonta megjelenő foglalkoztató kiadványok az óvoda középső-, és nagycsoportja valamint az általános iskolák első osztályosai számára.

A kisgyermekek, óvodások finommotorikájának, a szem-kéz harmonikus együttműködésének fejlesztése mellett, erősíti a nyelvi, matematikai kompetenciájukat, megfigyelő és koncentrációs képességüket. A térorientáció fejlesztésére alkalmasak a különböző labirintus jellegű rejtvények.

CsodaVilág termékcsalád (6-99 éves korig)

 CsodaVilág kreatív színezők

A színek, formák és a képzelet csodálatos, kavargó forgataga ez a színező. Belelapozva egy olyan fantáziaország ajtaján lépünk be, amely nagyon közel áll a kamaszodni kezdő gyermek érzelmi és vizuális világához. Kézzel készült rajzai a 6-tól akár a 99 éves korosztály számára is frissítő, szemet-lelket gyönyörködtető programot kínálnak. 

 Az alkotás érzelmi többlettel fejeli meg a tanulási folyamatot, segítve a bevésést, az örömteli tevékenység fejlesztő hatásának kiteljesülését. A rajzolás tehetség is, de az előre megrajzolt ábrák könnyen elindíthatják a szabadabb alkotás felé vezető úton a kevesebb adottsággal induló gyermekeket is. A finommotorika, a koordinációs képesség, a térérzékelés fejlesztésében is rendkívül nagy szerepet tölt be ez a tevékenység.

Ahol találkozhatnak a termékeinkkel:

Auchan, Spar, Interspar, CBA, Coop, Real, Tesco, benzinkutak, Relay és Inmedio bolthálózat, újság árusító helyek, postahivatalok