Webáruházunk megrendeléseit Magyarország területén a GLS Futárszolgálat munkatársai szállítják ki. Csak magyarországi címre áll módunkban kiszállítást vállalni!

A csomag feladása előtt a megrendelés feldolgozásáról a Vásárlót E-mailben értesítjük. A pontos kézbesítési időpontról a GLS futárszolgálat SMS-ben küld értesítést a rendelés leadásakor megadott telefonszámra. Kollégáink az áruház ügyfélszolgálati számán NEM tudnak információt adni a kiszállítás pontos időpontjáról.

A kiszállításokat munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8 és 17 óra között végzik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Figyelem! A szállítást olyan helyre kérje, ahol mindig tartózkodik valaki, aki tud a csomag érkezéséről. Ha a kiszállítás háromszori próbálkozás ellenére is sikertelen, az újbóli kiszállítások díjat mint a Kereskedő által addig viselt többletköltséget, a Vásárlóra terheljük!

GLS – Flex Delivery Service/ Rugalmas kézbesítés szolgáltatással küldjük a csomagodat, ez a GLS szolgáltatás automatikusan 3 kézbesítési kísérletet biztosít az ügyfél számára, természetesen a Flex Delivery Service díját is mi álljuk! Ennek a szállítási módnak a különlegessége még, hogy a címzett kérhet új kiszállítási dátumot, megadhat egy új címet vagy átirányíthatja a csomagját egy GLS CsomagPontba.

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. A második SMS/email értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik, itt már a futár számát és egy 3 órás időablakot is megad a GLS az ügyfélnek. Ha esetleg sikertelen volt az első kézbesítési kísérlet, az ügyfél kap egy értesítést, amelyben újabb kiszállítási módot választhat. Szükség esetén van egy harmadik kézbesítési lehetőség is.

A szállítás időpontja a csomagfeladást követő munkanap.

A kiszállítás díja Magyarország területére: 999 Ft, mely tartalmazza a forgalmi adót.
A szállítás bttó 5000 Ft-os vásárlástól ingyenes!
Egyes speciális ajánlatok esetében a szállítási költséget elengedjük!
Ezt a termékeknél feltűntetjük!
Utánvétes fizetés esetén, az utánvét díja: 490 Ft, mely tartalmazza a forgalmi adót.